Näsin Tyttöjen
tuki ry

Näsin Tyttöjen tuki ry on vuonna 2015 perustettu kannatusyhdistys, jonka pääasiallisena tehtävänä on huolehtia Kiikkisen retkialueesta ja sen kehittämisestä.

Tulevina vuosina suunnitteilla on mm. ruokailukatos, laituri ja nuotiopaikan kunnostus. Joka kevät ja syksy talkoillaan myös porukalla lippukunnan ja tuki ry:n voimin.

Ensimmäisen toimintavuoden aikana alueelle saatiin rakennettua uusi huussi ja silta, liiteri täytettyä polttopuilla sekä myös raivattua sekä aluetta että parkkipaikkaa siistimmäksi. Myöhemmin olemme muun muassa kunnostaneet polkuja, hankkineet nuotiopaikalle grilliritilän ja uusia penkkejä ja tehneet muuta alueen ylläpitohuoltoa.

Mikäli haluat liittyä jäseneksi, voit liittyä mukaan ilmoittamalla nimesi ja yhteystietosi jäsenhankintavastaavalle Hanna-Marika "Hansu" Mitruselle (hanna-marika.mitrunen(at)iki.fi, 050 309 0760). Jäsenmaksu on 25 euroa, ja sen lisäksi voi halutessaan maksaa kannatusmaksua vapaavalintaisen summan. Jos sinulla on varainhankintaideoita tai pystyt lahjoittamaan esimerkiksi rakennustarvikkeita, ota yhteyttä!

Näsin Tyttöjen tuki ry

Summa: 25e (+kannatusmaksu, jos haluat)

Tilinumero: FI20 5730 0820 6441 40

BIC: OKOYFIHH

Kirjoita viestikenttään: Oma nimesi, jäsenmaksu ja mahdollisen kannatusmaksun summa sekä yhteystietosi, jos ne ovat uudet tai muuttuneet (puhelinnumero ja/tai sähköposti)

Vuonna 2018 Tuki ry järjesti Näsin Tyttöjen 75-juhlavuoden kunniaksi Sisarillan, josta voit lukea TÄÄLTÄ.