Perhepartio

Partiolippukunta Näsin Tytöt ry toivottaa alle kouluikäiset lapset ja heidän perheensä tervetulleiksi mukaan perhepartioon!

Perhepartio on uusi partion toimintamuoto alle kouluikäisille lapsille ja heidän perheilleen. Perhepartion tarkoituksena on partioon tutustuttamisen ohella antaa lapsiperheille yhteisiä mukavia hetkiä luonnossa ja mahdollistaa vanhemmille mukavan yhteisen harrastuksen lapsen kanssa.

Näsin Tyttöjen perhepartio kokoontuu noin kerran kuukaudessa, pääsääntöisesti viikonloppuisin.
Tällä hetkellä perhepartiotoimintaa on avoimina retkipäivinä Kiikkisellä.
Kokoontumiset pidetään pääasiassa joko lippukunnan kololla (Kyttälänkatu 1 F) tai lippukunnan retkialueella Kiikkisellä (Aitolahdella). Kokoontumisten ohjelma ja aikataulu suunnitellaan perheiden toiveiden mukaan ja ne kestävät muutaman tunnin per kokoontuminen. Perhepartion kaikki aikuiset osallistuvat ohjelman toteuttamiseen. Perhepartiolaisilla on myös mahdollisuus osallistua lippukunnan järjestämiin tilaisuuksiin, retkille, tapahtumiin ja tempauksiin.

Jokaisella alle kouluikäisellä pitää olla toiminnassa mukana vähintään yksi aikuinen omasta lähipiiristä. Alle kouluikäiset osallistuvat toimintaan aina omaan lähipiiriin kuuluvan aikuisen vastuulla ja valvonnassa. Aikuisella ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta partiotoiminnasta. Lisäksi kaikilla perhepartioon osallistujilla tulee olla Suomen Partiolaisten jäsenmaksu maksettuna.

  • 0-3-vuotiaat eivät maksa jäsenmaksua. Heillä on partiovakuutus voimassa vanhemman ollessa partion jäsen ja maksanut jäsenmaksun. Heillä ei ole muut jäsenetuudet voimassa.

  • 4-6 vuotiaille on oma jäsenmaksuluokkansa

  • 7-vuotiaita ja sitä vanhempia koskevat normaalit partion jäsenmaksut (vuoden 2020 jäsenmaksujen suuruus ei ole vielä tiedossa, mutta vuonna 2019 perheen ensimmäisen jäsenen jäsenmaksu oli hieman alle 70€ ja perheen muiden jäsenten jäsenmaksu oli hieman alle 50 €)

  • Jäsenmaksuun voi anoa vapautusta taloudellisin, terveydellisin tai sosiaalisin perustein

Lisäksi retkistä ja vastaavista tapahtumista voidaan periä erillinen osallistumismaksu.

Jos partiotoiminta omien lasten kanssa kiinnostaa, ota yhteyttä Outi ”Omppu” Ahoon: O4O 577 5524 ja omppu.aho(at)kolumbus.fi