Ilves19-piirileiri

Näsin Tytöt osallistuvat heinäkuun lopussa järjestettävälle Ilves19 -piirileirille yhdessä Härmälän Ilvestyttöjen ja Härmälän Haukkojen kanssa. Yhteinen leirilippukuntamme on nimeltään Hotspot ja se sijaitsee Eksa-alaleirissä!

Yhteisen leirilippukunnan porukan lisäksi leirillä on noin 5000 muuta uutta ystävää, tule säkin mukaan kokemaan vuoden paras partioelämys!

Vierailupäivä 27.7.

Piirileirin vierailupäivää vietetään lauantaina 27.7., jolloin on sudenpentujen leirin päätösjuhla. Vierailupäivän liput ovat myynnissä Tiketissä 20.7. asti, eli muista ostaa lippusi ajoissa! Tapahtumaan pääsee omalla autolla, tai ostamalla lipun yhteisbussiin. Myös sudenpennut voivat poistua leiriltä bussilla, jos bussilippu on ostettu ennakkoon.

Kaikki tiedot vierailupäivästä löytyy leirin sivuilta http://www.ilves19.fi/vierailupaiva/

Lippujen hinnat Tiketissä:

  • vierailupäivän pääsylippu* 16,50 €
  • auton parkkimaksu 11,50 €
  • bussilippu (meno-paluu)** + vierailupäivän lippu 22,50 €
  • bussilippu yhteen suuntaan sudenpennulle tai tekijälle 6,50 €

*Vierailupäivän lippu sisältää pääsyn leirialueella sekä lounaan ja kahvin.

**Bussikuljetukset Hämeenlinnasta, Tampereelta, Kangasalta, Nokialta, Pirkkalasta ja Lahdesta.

Päiväleiri

Haluaisitko mukaan leirille, mutta et pääsisi kuin päiväksi tai pariksi? Silloin ratkaisu on päiväleirin liput, joita voi ostaa muutamaksi päiväksi kerrallaan.

Päiväleirilippu maksaa partioikäiseltä 37,50 € ja alle 6-vuotiaalta 17,50 €. Liput ja ilmoittautuminen osoitteessa http://www.ilves19.fi/paivaleirin-lippukauppa/

Päiväleirilippu sisältää 24 tunnin leiriytymisen valittuna päivänä: 24.07. - 1.8.2019. Saapumis- ja poistumisajan voit päättää itse. Leirialueelle pääsee päivittäin klo 7:00 alkaen. Portti ovat avoinna klo 22:00 saakka joka päivä. Päiväleirilipun hintaan sisältyy osallistuminen leirin ohjelmaan, ruokailut ja majoittuminen omassa majoitteessa.

Leirimaksu sisältää muun muassa: Ruokailut 4 kertaa päivässä, ikäkausikohtaisen päiväohjelman, koko leirin yhteiset ohjelmat, majoituksen lippukuntien teltoissa ja leiritunnisteet, sekä laadukkaan ja toimivan leiri-infrastruktuurin (mm. rakennelmat, jätehuolto, suihkut, turvallisuus, leirisairaala).

HUOM! Leirimaksu ei sisällä kuljetuksia. Päiväleirille on helpointa saapua omalla autolla tai kimppakyydillä. Myös esimerkiksi vierailupäivän bussikuljetukset kannattaa hyödyntää.

Onhan leirin some-kanavat jo seurannassa?

Instagram: @Ilves19

Facebook: Ilves19 – Hämeen Partiopiirin piirileiri

Snapchat: ilvesleiri19 (käynnistyy kevään aikana)

Samoajan pestit ja ohjelmat

Samoajan leiriin kuuluu kolme pestipäivää: kaksi päivää organisaatiopestissä ja yksi päivä leirilippukuntapestissä. Leiriorganisaation pestit ovat etukäteen haettavia ja löydät pestilistauksen TÄÄLTÄ.

Samoajien ohjelmasta löytyy leirin yhteisohjelmat, laaksojen samoajaohjelma ja omavalintaisen taitoalueen Mestarin Opissa. Lisäksi tarjolla on vain samoajille suunnattua ohjelmaa, joihin osaan voit ilmoittautua etukäteen ja osaan hypätä mukaan, jos se omaan leirilukujärjestykseesi sopii. Käy tutustumassa samoajien huikean monipuoliseen ja hauskaan ohjelmaan TÄÄLLÄ!

Pesteihin ja joihinkin ohjelmiin tulee ilmoittautua etukäteen ja kannattaa tehdä se pian! Pesti- ja ohjelmatoiveiden valintalomake on auki Kuksassa 7.1 – 30.4.2019: kuksaan.fi/24685

Samoajien Ilves19-WhatsApp-uutiskirje

Ilmoittautumisen yhteydessä pääset liittymään samoajien Ilves19-WhatsApp-uutiskirjeeseen, älä unohda ruksia, sillä siellä kuulet kuumimmat kuulumiset ennen leiriä ja leirin aikana!

Ilves19 samoajauutiskirjeen kautta hoidetaan tiedotusta sekä ennen leiriä että sen aikana. Leirillä saat tiedon samoajien päivän tapahtumista tai vaikkapa aikataulumuutoksista. Uutiskirje on suunnattu samoajille ja samoajaluotseille. Uutiskirjeestä koostetaan kyllä tiedote myös Puskafen ilmoitustauluille, joten ei huolta, jos puhelin ei ole lähdössä mukaan!

Näin liityt samoajien Ilves19-WhatsApp-uutiskirjeeseen:

1. Tallenna puhelimesi yhteystietoihin numero 040 504 8551 esim. nimellä Ilves19/samoajauutiskirje. Vain tallentamalla numeron yhteystietoihisi voit vastaanottaa uutiskirjeemme.

2. Lähetä ylläolevaan numeroon WhatsAppissa viesti, jossa ilmoitat, että ”Tilaan samoajauutiskirjeen.”