Jälki-ilmoittautuminen Ilves19-leirille on nyt käynnissä! Ilmoittaudu 18.3. mennessä!

http://www.ilves19.fi/jalki-ilmoittautuminen/

Näsin Tytöt osallistuvat heinäkuun lopussa järjestettävälle Ilves19 -piirileirille yhdessä Härmälän Ilvestyttöjen ja Härmälän Haukkojen kanssa.

Yhteisen leirilippukunnan porukan lisäksi leirillä on noin 5000 muuta uutta ystävää, tule säkin mukaan kokemaan vuoden paras partioelämys!

Onhan leirin some-kanavat jo seurannassa?

Instagram: @Ilves19

Facebook: Ilves19 – Hämeen Partiopiirin piirileiri

Snapchat: ilvesleiri19 (käynnistyy kevään aikana)

Samoajan pestit ja ohjelmat

Samoajan leiriin kuuluu kolme pestipäivää: kaksi päivää organisaatiopestissä ja yksi päivä leirilippukuntapestissä. Leiriorganisaation pestit ovat etukäteen haettavia ja löydät pestilistauksen TÄÄLTÄ.

Samoajien ohjelmasta löytyy leirin yhteisohjelmat, laaksojen samoajaohjelma ja omavalintaisen taitoalueen Mestarin Opissa. Lisäksi tarjolla on vain samoajille suunnattua ohjelmaa, joihin osaan voit ilmoittautua etukäteen ja osaan hypätä mukaan, jos se omaan leirilukujärjestykseesi sopii. Käy tutustumassa samoajien huikean monipuoliseen ja hauskaan ohjelmaan TÄÄLLÄ!

Pesteihin ja joihinkin ohjelmiin tulee ilmoittautua etukäteen ja kannattaa tehdä se pian! Pesti- ja ohjelmatoiveiden valintalomake on auki Kuksassa 7.1 – 30.4.2019: kuksaan.fi/24685

Samoajien Ilves19-WhatsApp-uutiskirje

Ilmoittautumisen yhteydessä pääset liittymään samoajien Ilves19-WhatsApp-uutiskirjeeseen, älä unohda ruksia, sillä siellä kuulet kuumimmat kuulumiset ennen leiriä ja leirin aikana!

Ilves19 samoajauutiskirjeen kautta hoidetaan tiedotusta sekä ennen leiriä että sen aikana. Leirillä saat tiedon samoajien päivän tapahtumista tai vaikkapa aikataulumuutoksista. Uutiskirje on suunnattu samoajille ja samoajaluotseille. Uutiskirjeestä koostetaan kyllä tiedote myös Puskafen ilmoitustauluille, joten ei huolta, jos puhelin ei ole lähdössä mukaan!

Näin liityt samoajien Ilves19-WhatsApp-uutiskirjeeseen:

1. Tallenna puhelimesi yhteystietoihin numero 040 504 8551 esim. nimellä Ilves19/samoajauutiskirje. Vain tallentamalla numeron yhteystietoihisi voit vastaanottaa uutiskirjeemme.

2. Lähetä ylläolevaan numeroon WhatsAppissa viesti, jossa ilmoitat, että ”Tilaan samoajauutiskirjeen.”